Konsultera restauranger på projekt att utveckla sitt koncept och produkt både kvalitativt och ekonomiskt. Utbildning och hjälp med tillvaratagande av lokala produkter, foraging, fermentering, konservering. Kontakt och mellanhand mellen producenter och restauranger med fokus på lokala restaurangrelaterade produkter. Matlagningskurser, event och catering med fokus på matlagning ute i naturen.
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 191 | 894 | 435 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 58 | -3 | 241 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 58 | -3 | 241 |
Årets resultat (tkr) | 45 | -3 | 191 |
Summa tillgångar (tkr) | 614 | 453 | 416 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 191 | 894 | 435 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 58 | -3 | 241 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 58 | -3 | 241 |
Årets resultat (tkr) | 45 | -3 | 191 |
TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 160 | ||
Omsättningstillgångar (tkr) | 454 | 453 | 416 |
Tillgångar (tkr) | 614 | 453 | 416 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 259 | 213 | 216 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 355 | 240 | 199 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 614 | 453 | 416 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 191 | 894 | 435 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 4.9% | -0.3% | 55.4% |
Soliditet | 42.2% | 47.0% | 51.9% |
Kassalikviditet | 127.9% | 188.8% | 209.1% |
Konsultera restauranger på projekt att utveckla sitt koncept och produkt både kvalitativt och ekonomiskt. Utbildning och hjälp med tillvaratagande av lokala produkter, foraging, fermentering, konservering. Kontakt och mellanhand mellen producenter och restauranger med fokus på lokala restaurangrelaterade produkter. Matlagningskurser, event och catering med fokus på matlagning ute i naturen.